Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Pátrání po šestašedesátileté ženě

TRUTNOVSKO - Byla nalezena podchlazená. 

Ve čtvrtek dopoledne 17. prosince 2015 se na policisty v Trutnově obrátila s žádostí o pomoc sedmačtyřicetiletá žena, která policistům oznámila pohřešování své matky.

Z prvotně zjištěných informací vyplynulo, že maminku viděla naposledy v neděli 13. prosince a to v jejím bytě.  S pohřešovanou ještě telefonicky hovořila v úterý a od 16. prosince byl její mobilní telefon nedostupný. Žena se nenacházela ve svém bytě a nikomu o sobě nedala vědět.

Ihned po tomto zjištění byla po šestašedesátileté ženě vyhlášena pátrací akce, do které se během několika minut zapojilo několik policejních hlídek, policisté služby kriminální policie a vyšetřování, policejní psovodi.

Policisté pátrali okolo místa trvalého bydliště pohřešované, dále v Poříčí, Adamově, v centru města, na Kryblici, ve Lhotě, obešli restaurace a bary, provedli šetření v nemocničním zařízení a podobně.

Policisté společně se záchranáři a hasiči ženu v podchlazeném stavu vypátrali promoklou v lese a to 5 minut po půlnoci, tedy 18. prosince 2015. Žena komunikovala a byla při vědomí. Poté byla převezena na ošetření do Oblastní nemocnice v Trutnově.

Za profesionální a osobní přístup každého, kdo se do shora uvedené pátrací akce zapojil, patří ze strany vedení Územního odboru Policie České republiky v Trutnově velké poděkování. 

18. 12. 2015, 9:20
nprap. Pižlová Šárka, DiS. 

vytisknout  e-mailem