Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátrání po pohřešovaném seniorovi - AKTUALIZACE

KUTNOHORSKO – Policisté pátrají po osmasedmdesátiletém muži. 

AKTUALIZACE

Děkujeme všem za pomoc při pátrání. Díky informacím a všímavosti veřejnosti byl senior dnes dopoledne 18. srpna 2021 nalezen v Čáslavi živý a zdravý. Společná hlídla čáslavských policistů a místních strážníků pohřešovaného nalezla v čáslavské zahrádkářské oblasti Koželuhy.

por. Mgr. Vendulka Marečková
tisková mluvčí
P ČR Kutná Hora
18. srpna 2021

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci a pomoc při pátrání po pohřešovaném seniorovi:

https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=16500817210105

Senior z Kutné Hory byl naposledy viděn v úterý 17. srpna 2021 kolem 14 hodiny v Čáslavi na zdejším náměstí Jana Žižky z Trocnova, ve směru chůze do ulice Genarála Františka Moravce. Do současné doby se však nevrátil domů, nepodal o sobě žádnou zprávu a není kontaktní. Blízcí příbuzní se snažili muže nalézt sami. Když ale vyčerpali všechny možnosti, obrátili se s žádostí o pomoc na policii.

Muž je vysoký 170 cm, má střední postavu. Poslední barva vlasů šedá. Na sobě měl černé tričko s krátkým rukávem a bílým límečkem a modré kalhoty.

Policisté po pohřešovaném vyhlásili celostátní pátrání. Veškeré dostupné informace i s jeho popisem byly předány policejním hlídkám a městským strážníkům. Od včerejšího dne probíhá intenzivní pátrání, v kterém pomáhá i policejní vrtulník s termovizí.

Žádáme občany, pokud mají jakékoli informace o tom, kde by se pohřešovaný mohl nacházet, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158.

Kriminalisté děkují veřejnosti za spolupráci a důrazně opakovaně upozorňují, pokud budete kohokoli pohřešovat, sdělte tuto skutečnost policistům co nejdříve, prvních 24 hodin je klíčových a životně důležitých!!!

POZNÁMKA: Pokud odkaz není aktivní, pátrání bylo odvoláno.

por. Mgr. Vendulka Marečková
tisková mluvčí
P ČR Kutná Hora
18. srpna 2021

vytisknout  e-mailem