Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pátrání po pohřešovaném muži

TŘEBÍČSKO: Kriminalisté se obrací na veřejnost s žádostí o spolupráci 

Kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešovaném třiačtyřicetiletém muži.

Muž má trvalé bydliště v Brně, naposledy byl ale viděn na Třebíčsku, kde má i pracovní vazby. Naposledy byl spatřen ve čtvrtek 2. července ve večerních hodinách v okolí elektrárny Dukovany. Když se muž následně nevrátil do svého bydliště, začali o něho mít jeho blízcí obavu a obrátili se na policii, policisté začali po muži okamžitě pátrat.

Muž je vysoký přibližně 175 centimetrů, je střední postavy a má modré oči. Vlasy má tmavě hnědé prošedivělé, které nosí střižené takzvaně na ježka. Také vousy má prošedivělé a nosí je upravené ve stylu strniště. Na pravém rameni má muž přibližně deset centimetrů dlouhou jizvu, jizvu má také na zádech v oblasti beder, hůře vyslovuje písmeno R.

Na sobě měl muž naposledy oblečené triko s krátkým rukávem, křiklavé zeleno žluté šortky, velký červený batoh a bílé sportovní boty.

Kromě okolí Dukovan má pohřešovaný muž vazby ještě v obci Rouchovany, kterou v minulosti navštěvoval, pohybovat se ale může i na jiných místech republiky.

Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaný muž v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158.

Další informace naleznete na níže uvedeném odkazu. Pokud je odkaz neaktivní, byla již osoba vypátrána.

https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=21260703200602

por. Mgr. Stanislava Rázlová, komisař

8. července 2020

vytisknout  e-mailem