Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pátrání po pohřešovaném 89letém muži

KARLOVARSKÝ KRAJ – Volejte na linku 158. 

Sokolovští kriminalisté pátrají po pohřešovaném 89letém muži z Kraslic, který je cca 163 cm vysoké hubené postavy a má krátké šedivé vlasy. Chůzi má rovnou vzpřímenou, nenosí dioptrické brýle a nebere žádné léky.
 
Další informace k pohřešovanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Pohřešování muže oznámila jeho neteř, která uvedla, že odešel dne 12. 11. 2019 kolem 8:00 hodin ráno z domova na procházku a dosud se nevrátil ani o sobě nepodal žádnou zprávu. V době odchodu měl na sobě zimní prošívanou bundu černošedé barvy, černé tesilové kalhoty a zimní kotníkové boty. Jeho mobilní telefon je v současné době nedostupný.

V případě jakýchkoliv informací k pohřešovanému muži volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

por. Bc. Zuzana Týřová
13. 11. 2019

Aktualizace ke dni 13. 11. 2019:

Po nahlášení pohřešování 89letého muže proběhla v nočních hodinách dne 13. listopadu 2019 pátrací akce, které se účastnilo na 5 desítek policistů a hasičů. Ti propátrávali místa ve městě Kraslice a v blízkém okolí, kde by se mohl pohřešovaný senior nacházet. Při pátrací akci však muž nebyl prozatím vypátrán. Během dnešního dopoledne se v pátrání po pohřešovaném 89letém muži pokračuje. Do akce je nasazeno na 7 desítek policistů a hasičů včetně policejních psovodů. Vrtulník s termovizí nebude prozatím nasazen z důvodu špatných povětrnostních podmínek. Vzhledem k tomu že se místo nachází blízko hranic s Německem, byli o pátrání po pohřešovaném muži vyrozumění i němečtí kolegové.

prap. Eva Valtová
por. Bc. Zuzana Týřová
13. 11. 2019

vytisknout  e-mailem