Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pátrání po pohřešované ženě-doplnění

J.Hradec –Třeboň - Policisté stále žádají veřejnost o spolupráci při pátrání. 

Jindřichohradečtí  kriminalisté žádají sdělovací prostředky a širokou veřejnost o spolupráci při pátrání po pohřešované osobě, která dne 24. dubna 2021 kolem 10.00 hodin  odešla z místa trvalého bydliště v Třeboni a od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu.

Data + foto:  http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=10550425210203

Pohřešovaná žena je  165-170 cm vysoká, střední postavy, má modré oči,  vlasy hnědé středně dlouhé na ramena.  Konkrétní popis oblečení není policistům znám. Na nohou má pravděpodobně červené textilní pantofle.  Je zdráva, žádné léky neužívá. Mobilní telefon při odchodu zanechala doma.

Pokud jste viděli pohřešovanou  ženu či víte, kde se v současné době nachází, sdělte tuto informaci jindřichohradeckým kriminalistům z oddělení pátrání cestou tísňové linky policie 158.

Děkujeme Vám za spolupráci!   

Nová informace : Jindřichohradečtí kriminalisté zjistili, že pohřešovaná žena může být oblečena do světle šedého svetru dlouhého téměř ke  kolenům, který  má černý límec,  manžety rukávů i černé vsadky, jež ohraničují kapsy. Může být obuta do kotníkových červených zimních bot.

V případě zneplatnění výše uvedeného internetového odkazu bylo pátrání po pohřešované ženě odvoláno.      

por. Mgr. Bc. Hana Millerová, jh.pis@pcr.cz

5. května 2021

vytisknout  e-mailem