Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pátrání po pohřešované ženě

ŽĎÁRSKO: Kriminalisté se obrací na veřejnost s žádostí o spolupráci 

Dvaadvacetiletá žena odešla ve čtvrtek 5. března kolem páté hodiny večer z místa svého bydliště na ulici Čapkova v Novém Městě na Moravě. Do současné doby se žena do místa bydliště nevrátila a nepodala o sobě žádnou zprávu. Žena může působit dezorientovaně. Je vysoká přibližně 180 centimetrů, má silnou postavu, rovné středně dlouhé hnědé vlasy a hnědé oči. Při odchodu na sobě měla růžovo fialovou zimní bundu se vzory ve tvaru skvrn, modré rifle, zimní béžové boty nad kotníky. Přes rameno měla dámskou kabelku bílé barvy.

V rámci dosavadního pátrání policisté zjistili, že si žena zakoupila na nádraží v Novém Městě na Moravě jízdenku ve směru na Prahu. Naposledy byla viděna na vlakovém nádraží ve Žďáru nad Sázavou kolem sedmé hodiny večer.

Policisté po ženě vyhlásili celostátní pátrání. Veškeré dostupné informace i s jejím popisem byly předány policejním hlídkám, které prověřily místa, kde by se žena mohla pohybovat. Do současné doby se však pohřešovanou ženu vypátrat nepodařilo. Policisté po ní i nadále pátrají.

Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se žena v současné době mohla nacházet nebo pohybovat, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158.

Další informace o pohřešované naleznete na níže uvedeném odkazu. Pokud je odkaz neaktivní, byla již osoba vypátrána.

https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=2490306201614

por. Mgr. Stanislava Miláčková, komisař

6. března 2020

vytisknout  e-mailem