Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pátrání po pohřešované ženě

HAVLÍČKOBRODSKO: Policisté žádají veřejnost o spolupráci 

Havlíčkobrodští policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešované jednašedesátileté ženě, která byla naposledy viděna ve čtvrtek 28. prosince.
Když její blízcí zjistili, že není v místě svého bydliště ve Světlé nad Sázavou, není kontaktní a nepodala o sobě žádnou zprávu, začali mít o ženu obavu a obrátili se s žádostí o pomoc na policii.  

Policisté okamžitě po přijetí oznámení začali po pohřešované ženě pátrat ve Světlé nad Sázavou, širokém okolí města a jiných místech, na která má žena vazby a vznikl u nich předpoklad, že by se tam mohla nacházet. Na základě šetření policisté zjistili, že se ve čtvrtek 28. prosince pohybovala v odpoledních hodinách v lokalitě náměstí Trčků z Lípy ve Světlé nad Sázavou. Po pohřešované ženě policisté nadále intenzivně pátrají. 

Pohřešovaná žena je vysoká přibližně 170 centimetrů, hubené postavy. Aktuálně má šedé vlasy v délce na ramena. Na sobě by mohla mít oblečenou tmavou zimní bunda nad kolena, tmavé kalhoty a růžový rolák. Má u sebe zřejmě malý hnědý batůžek.

Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se jednašedesátiletá žena mohla nacházet nebo pohybovat, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158.

Níže je odkaz s podrobnějšími informacemi k pohřešované ženě. V případě, že je odkaz neaktivní, byla osoba vypátrána.
Pátrání po osobách - Policie České republiky

por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
29. prosince 2023

vytisknout  e-mailem