Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Pátrání po pohřešované pokračuje

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Pohřešovaná zřejmě odcestovala vlakem. 

Policisté téměř měsíc intenzivně pátrají po čtyřiadevadesátileté Miladě Němcové ze Starého Města. Ženu, která bydlela sama v rodinném domku, rodina postrádá od čtvrtku 28. září.

Od té doby jsme provedli rozsáhlé pátrání, které bylo prozatím bezvýsledné.

Naši kriminalisté ale získali nové poznatky, které by mohly napomoci při pátrání. Pohřešovanou totiž zachytily kamery na vlakovém nádraží ve Starém Městě. Dle záznamů žena v úterý dopoledne 26. září přesně v 10:18 hod. vstoupila do vestibulu nádraží. Poté si zakoupila mezinárodní jízdenku do Bratislavy. Je tedy pravděpodobné, že před polednem odcestovala rychlíkem č. 810 do Břeclavi, kde před třináctou hodinou přestoupila na mezinárodní vlak Slovan č. 277 směr Bratislava. Není ale vyloučeno, že žena v Břeclavi vystoupila a dál už nikam neodjela, nebo z rychlíku nevysedla a pokračovala do Brna.

Žena je drobné postavy vysoké asi 150 cm. Má krátké šedé vlasy. Na záznamu má na hlavě různobarevný šátek, na sobě delší hnědý kabát a tmavou sukni do půl lýtek. Při chůzi se opírá o hůl. V ruce nesla červenou nákupní tašku a kabelku.

Pokud by měl někdo k této ženě jakékoliv informace, ať kontaktuje Oddělení obecné kriminality Uh. Hradiště – tel. 724189042, případně bezplatnou tísňovou linku 158.

25. října 2017, por. Bc. Milena Šabatová

vytisknout  e-mailem