Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Pátrání po pohřešované osobě

TRUTNOVSKO - Za spolupráci předem děkujeme. 

Policie České republiky v Trutnově žádá touto cestou širokou veřejnost o spolupráci při pátrání po pohřešovaném třiačtyřicetiletém muži, který v pondělí navečer 11. 11. 2013 odešel z místa svého trvalého pobytu neznámo kam a do současné doby o sobě nepodal žádnou zprávu. Z provedeného šetření bylo zjištěno, že by pohřešovaný k pohybu mohl užít motorové vozidlo CITROËN C5 černé barvy, registrační značky 5H1 8255.
K popisu osoby:
střední postava, výška 170 cm, krátké blond vlasy, modré oči, vous /strniště/, na vnitřní straně celého levého předloktí tetování s uvedením datumu 6. 4. 2001
K popisu oblečení:
hnědozelená bunda, světle žluté triko, modré rifle
Policie České republiky tímto žádá všechny občany, kteří by mohli k pohybu či pobytu pohřešovaného sdělit jakoukoli informaci, nechť ihned kontaktují Polici České republiky v Trutnově nebo přímo bezplatnou telefonní linku 158. Za spolupráci předem děkujeme.
por. Bc. Udo Ertner
14. 11. 2013 ve 13:45
Informace k pohřešovanému:
Aktualizace:
Policie České republiky v Trutnově byla ve čtvrtek 14. 11. 2013 krátce před půlnocí informována o skutečnosti, že shora uvedený byl vypátrán policisty v Praze. Z výpovědi pohřešovaného vyplynulo, že je v pořádku a nezraněn. Trutnovští policisté tímto děkují všem mediálním partnerům a spoluobčanům za spolupráci.
 

vytisknout  e-mailem