Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pátrání po pohřešované dívce

JIHLAVSKO: Policisté žádají veřejnost o spolupráci 

Jihlavští policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešované sedmnáctileté dívce.

Dívka byla naposledy spatřena v místě svého bydliště v Batelově, odkud v pondělí 9. října v odpoledních hodinách odešla, následně se zpátky nevrátila a do současné doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Blízcí nejprve dívku hledali sami, když ale vyčerpali všechny svoje možnosti, obrátili se na policii.

Pohřešovaná dívka je vysoká přibližně 160 centimetrů, štíhlé postavy. Má plavé rovné středně dlouhé vlasy s pěšinkou uprostřed. Dívka studuje v Třešti. Při odchodu měla na sobě oblečenou černou mikinu s kapucí, černé kalhoty do zvonu a obuté černé boty Converse. U sebe má zřejmě černý batoh.

Po přijetí oznámení o pohřešování dívky po ní policisté vyhlásili celostátní pátrání. Dívku hledali v široké lokalitě místa jejího bydliště a dalších místech, ke které má vazby. Prověřili také místa, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohla nacházet nebo pohybovat. Provedli šetření rovněž v rámci jejích vrstevníků a kamarádů. Do současné doby se dívku nalézt nepodařilo.

Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se pohřešovaná dívka mohla nacházet nebo pohybovat, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158.

Níže je odkaz s podrobnějšími informacemi k pohřešované dívce. V případě, že je odkaz neaktivní, byla osoba vypátrána.
Pátrání po osobách - Policie České republiky

por. Bc. Jana Kroutilová
10. října 2023

vytisknout  e-mailem