Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátrání po pohřešované - aktualizace

Pomůžete nám s pátráním po ženě, která chce s největší pravděpodobností spáchat sebevraždu? Doma zanechala dopis na rozloučenou. 

Pohřešovaná byla naposledy viděna včera ráno svým manželem v místě svého bydliště v Praze 10. Poté, co se manžel vrátil domů ze zaměstnání, nalezl dopis na rozloučenou a prázdná plata od léků na spaní. Je tedy předpoklad, že by žena mohla spáchat sebevraždu. 

Popis pohřešované: Jedná se o ženu, která je cca 167 až 170 centimetrů vysoká a střední postavy. Má oválný obličej, zelené oči a středně dlouhé plavé blond vlasy. Na levém rameni má vytetovaný pentagram. S největší pravděpodobností je oblečena do delší bundy značky Tommy Hilfiger, na hlavě má růžový kulich s norskou vlajkou na čele a na nohou červené vyšší boty nad kotníky.

Policisté již vyčerpali všechny standardní pátrací prostředky a metody. V tuto chvíli se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc a spolupráci při pátrání po pohřešované. Jakoukoli informaci o výskytu či jejím pohybu přijmou policisté na kterékoliv policejní služebně nebo operátoři tísňové linky Policie ČR 158. Děkujeme.

por. Mgr. Violeta Siřišťová - 14.12. 2021

Aktualizace: Pohřešovaná byla vypátrána v jednom z hotelů v Praze 3. Vzhledem k jejímu zdravotnímu stavu musela být převezena do nemocnice. Děkujeme všem, kteří pátrání věnovali pozornost! 

kpt. Jan Daněk - 14. 12. 2021

vytisknout  e-mailem