Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pátrání po nezletilé dívce

J.Hradec – České Velenice – Odešla ze svého bydliště. 

Jindřichohradečtí kriminalisté a policisté z OOP Suchdol nad Lužnicí  vyhlašují celostátní pátrání po nezletilé dívce ( 13 let  ) trvale bytem Ledenice, toho času z Č.Velenice, podrobnosti i fotografie jsou k dispozici na přiloženém odkazu policejní databáze hledaných a pohřešovaných osob. 

https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=3160909210203

Pohřešovaná dívka  včerejšího dne 8. září  2021 v 16:30 hodin odešla z místa svého současného pobytu v Českých Velenicích a nepodala o sobě žádnou zprávu. Je bez finančních prostředků, nemá mobilní telefon ( měla ho, ale je rozbitý), nikdy neměla SIM kartu.

Popis pohřešované nezletilé: výška 158 cm, hubené postavy, vlasy plavé až špinavý blond, krátké obarvené, délka vlasů kolem  4 cm, šedomodré oči.

Pohřešovaná má na sobě šedé legíny s černým pruhem, modrou košili, pod kterou má modré tričko, na nohách má černo růžové tenisky. Na zádech má růžový batoh bez potisku. 

Jakékoliv informace k výskytu či pohybu uvedené pohřešované nezletilé dívky  sdělte prosím jindřichohradeckým kriminalistům na jejich služebně v budově Územního odboru PČR  J.Hradec v ulici Nádražní  číslo 567, případně operačnímu středisku  PČR cestou linky číslo 158. Děkujeme Vám.

V případě zneplatnění výše uvedeného internetového odkazu bylo pátrání po pohřešované dívce odvoláno.

por. Mgr. Bc. Hana Bílková Millerová, jh.pis@pcr.cz

9. září 2021

vytisknout  e-mailem