Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pátrání po mladém muži

Písek – Kožlí u Orlíka – Matka se obává o syna, odešel z domu a nikdo o něm nic neví. 

V sobotu 1. října večer oznámila policistům matka pohřešování svého syna. Na následujícím odkaze naleznete informace k osobě pohřešovaného (pokud je odkaz neaktivní, pátrání Je odvoláno):

Pátrání po osobách - Policie České republiky

Mladík se vrátil po několika letech z pracovního pobytu v zahraničí a nyní bydlí u matky v obci Kožlí u Orlíka. Tam ho také naposledy rodina viděla dne 1. října v deset hodin dopoledne. Soused měl ještě pohřešovaného vidět, jak jde dopoledne z Kožlí směrem na Orlík, tam stopa končí.

Mladík u sebe nemá mobilní telefon ani finanční hotovost, není držitelem řidičského oprávnění a nepohybuje se motorovým vozidlem.

Pohřešovaný je 193 centimetrů vysoký, dost hubený, má dlouhé hnědé vlasy po ramena. Když odcházel z domu, měl na sobě mít černé tepláky, bílé tenisky, zelené triko a šedou mikinu s kapucí.

Ještě v noci 1. října propátrávali okolí bydliště policisté i policejní psovod se služebním psem, a v pátrání pokračovali i během neděle v různých lokalitách kolem Orlíka, v pohostinstvích, kempech a samozřejmě prověřovali také zdravotnická zařízení. Do současné doby se muž neozval a nepodařilo se nám ho vypátrat.

Obracíme se proto s žádostí o pomoc také na veřejnost a sdělovací prostředky. Pokud jste pohřešovaného viděli, volejte linku 158.

 

Děkujeme za pomoc.

por. Mgr. Kamila Čuřínová Ingrišová, pi.pis@pcr.cz

3. října 2022

vytisknout  e-mailem