Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Pátrání po devadesátiletém seniorovi mělo šťastný konec

ZLÍNSKO: Seděl doma u televize. 

Včera pátrali policisté hned po dvou mužích, které postrádaly jejich rodiny. U mladšího z nich bohužel nemělo pátrání šťastný konec, rozuzlení druhého případu bylo šťastné.

Po devadesátiletém seniorovi ze Zlína začali policisté z Luhačovic pátrat poté, co jim jeho zmizení oznámil v osm hodin večer o třicet let mladší syn. Uvedl, že byli s otcem v Luhačovicích na chatě, ale otec se při procházce před dvěma hodinami někam zatoulal. Neměl u sebe mobilní telefon

Na místo ihned vyrazily všechny dostupné hlídky. Po seniorovi pátrali policisté společně s policejním psovodem a na pomoc chtěli přivolat také leteckou službu. Propátrávali okolí přehrady, město, přilehlé parky a lesy.

Asi po hodině hledání syn pohřešovaného muže policistům řekl, že jeho otec bydlí ve Zlíně, proto se policisté vydali prověřit jeho bydliště. Jaké bylo jejich překvapení, když seniora našli sedět v klidu doma u televize. Vysvětlil jim, že když se v Luhačovicích ztratil své rodině, vydal se na autobusovou zastávku, aby se vrátil do Zlína a počkal na ně v klidu doma.

24. června 2021, por. Bc. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem