Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátrání po desetiletém chlapci má šťastný konec

Mladoboleslavsko- Pohřešovaný chlapec byl ráno nalezen v obci Horní Krnsko. 

V pátek 18. října mladoboleslavští policisté obdrželi v podvečer  informaci od muže z obce Rokytovec, že pohřešuje svého desetiletého syna. Chlapec byl naposledy spatřen téhož dne  kolem 15. 30 hodin jak jde se svým šestiměsíčním psem po poli mezi obcemi Horka a Rokytovec. Vedení Územního odboru Mladá Boleslav rozhodlo o zahájení pátrací akce, do které se zapojilo několik desítek policistů z odboru pořádkové a dopravní policie, služby kriminální policie a vyšetřování a obvodních oddělení.  

Policisté začali pátrat v bydlišti  pohřešovaného chlapce a postupně se zaměřili na další lokality. Do pátrací akce byl nasazen i policejní vrtulník s termovizí. Situaci všem komplikovala skutečnost, že chlapec měl vypnutý mobilní telefon. Bylo vyhlášeno opatření  "Dítě v ohrožení " do sdělovacích prostředků.

Pátrání pokračovalo dnes od časných ranních hodin. K veliké radosti policistů i rodiny byl chlapec nalezen dnes ráno v 7. 45 hodin na autobusové zastávce v obci Horní Krnsko i se svým čtyřnohým kamarádem. Chlapec byl nezraněný a v pořádku, ale i přesto jej policisté převezli do mladoboleslavské nemocnice na důkladné lékařské vyšetření.

mjr. Bc. Soňa Budská
19. října 2013

vytisknout  e-mailem