Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Pátrání po 71leté ženě ze Semil má šťastný konec

SEMILSKO - Děkujeme za zájem a pomoc veřejnosti. 

V pondělí 6. ledna kolem 19.30 jsme na linku 158 přijali oznámení o pohřešování 71leté ženy ze Semil, která odešla téhož dne odpoledne na procházku, ze které se nevrátila domů. Nejprve se ji snažil najít sám její manžel, a když se mu to nepodařilo, tak kontaktoval nás a poprosil nás o pomoc. My jsme následně celou noc propátrávali s využitím služebního psa město i jeho okolí, ovšem bez úspěchu.

Hned v úterý ráno jsme požádali o pomoc příslušníky Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje a Sboru dobrovolných hasičů Hejnice. Společně s nimi jsme prohledávali terén jak v městské bytové zástavbě, tak v lesním prostoru.pátrací skupinapátrací skupina

Kolem 13.40 pohřešovanou ženu objevil v lese nedaleko golfového hřiště v Semilech tým psovodů Sboru dobrovolných hasičů Hejnice s jejich záchranářskými psy. Byla vyčerpaná a především podchlazená, protože noc strávila venku. Se záchranáři ale naštěstí komunikovala a sanita ji následně převezla do jilemnické nemocnice, kde je nyní hospitalizovaná.

V souvislosti s pátráním děkujeme všem semilským občanům, kteří nám o ženě na základě naší výzvy poskytli informace o jejím pohybu ve městě. Je vidět, že vám její osud nebyl lhostejný.

9. 1. 2020
por. Bc. Ivana Baláková
Oddělení tisku a prevence
Česká Lípa

Odkazy do noveho okna

pátrací skupina

pátrací skupina 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem