Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pátrání

Strakonice – Žena oznámila pohřešování svého 86letého manžela.(hlasová schránka 974 237 116) 

Strakoničtí kriminalisté pátrají po 86letém muži z Blatné, který odjel navštívit svého bratra do Prahy. Dne 30. prosince 2012 se měl z Prahy vracet domů. Od svého bratra, který bydlí v ulici Petra Slezáka, na Karlíně v Praze, odešel pohřešovaný v neděli 30. prosince 2012 ve 14:00 na městskou hromadnou dopravu, kterou mel odjet na hlavní nádraží. Z Prahy z Hlavního nádraží měl pohřešovaný 86letý muž pokračovat vlakem přes Beroun do Blatné, do svého trvalého bydliště.
 
http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=2401231120207
 
Pohřešovaný muž je 164 cm vysoké střední postavy. Má hnědé oči a šedivé vlasy nakrátko střižené s kouty na čele. Na sobě měl černé plátěné kalhoty, tmavomodrý tříčtvrteční kabát s kapucí se zapínáním na knoflíky a pod kabátem sako s tmavě modrými a šedými kostkami. S sebou měl nákupní koženkovou zelenou tašku s osobními doklady, finanční hotovostí a s dioptrickými brýlemi na čtení.
 
Muž je na svůj věk vitální, neužívá žádné životně důležité léky, občas zapomíná.
 
Jakékoli informace o pohřešovaném sdělte, prosím, na lince 158 nebo na kterékoli policejní stanici. Děkujeme za spolupráci.
 
Ve chvíli, kdy budou podrobné informace včetně fotografie pod výše uvedeným odkazem smazány, je pohřešovaná osoba vypátrána.  
 
por. Mgr. Jaromíra Nováková, pisst@mvcr.cz
31. prosince 2012

vytisknout  e-mailem