Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Pátráme po žháři

ZLÍNSKO: Úmyslně zapálil osobní vozidlo ve Zlíně.  

Muž ze Zlína se vracel v noci ze středy na čtvrtek domů z baru, když uviděl na parkovišti sídliště Kúty šlehat plameny. Jakmile přišel blíž, zjistil, že hoří zadní část osobního vozidla. Zavolal na linku tísňového volání 112 a počkal na příjezd hasičů a policie.

Vyšetřovatel hasičů po uhašení požáru konstatoval, že někdo zapálil zadní část vozidla úmyslně, zřejmě za pomoci tuhého podpalovače. Vozidlo provozovala třiapadesátiletá žena ze Zlína, která ho měla k užívání zapůjčené od svých známých. Škoda, kterou pachatel svým činem způsobil, prozatím nebyla přesně vyčíslena. Policisté po zjištění bližších okolností případ kvalifikovali jako trestný čin poškození cizí věci. Pokud se podaří vypátrat pachatele a prokázat mu vinu, hrozí mu trest odnětí svobody až na jeden rok.

V této souvislosti pátráme po svědcích zapálení osobního motorového vozidla Škoda Octavia černé barvy, které bylo v noci ze středy 4. 1. 2016 na čtvrtek 5. 1. 2016 zaparkované na sídlišti Kúty. Pokud by nám kdokoli z obyvatel sídliště mohl svými poznatky pomoci při pátrání po žháři, ať nám svoje poznatky sdělí na lince tísňového volání 158 nebo přímo na služebně Obvodního oddělení policie ve Zlíně, na třídě T. Bati č. p. 44.

 

9. ledna 2017, nprap. Monika Kozumplíková

Odkazy do noveho okna

Požár vozidla

Požár vozidla 

Detailní náhled

Požár vozidla 2

Požár vozidla 2 

Detailní náhled

Požár vozidla 3

Požár vozidla 3 

Detailní náhled

Požár vozidla 4

Požár vozidla 4 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem