Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Pátráme po viníkovi dopravní nehody v Otrokovicích

ZLÍNSKO: Řidič nákladního vozidla ujel od zraněné cyklistky.  

Prosíme veřejnost o pomoc při pátrání po řidiči nákladní soupravy složené z tahače s návěsem, kterého vyšetřujeme pro podezření ze spáchání několika přestupků.

V pátek 4. července těsně před jednou hodinou odpolední v Otrokovicích na ulici Napajedelská, u prodejny plastových oken, narazil řidič nákladního vozidla pravou boční částí do projíždějící cyklistky. Čtyřiasedmdesátiletá žena jela na bílém jízdním kole značky CTM Olivia ve stejném směru jako nákladní souprava. Její řidič se zřejmě při jízdě nevěnoval dostatečně řízení a ženy na jízdním kole si vůbec nevšiml. Po střetu paní z kola spadla a zůstala ležet na cestě. Přesto řidič bez povšimnutí a bez zastavení odjel. Dechová zkouška na alkohol byla u řidičky jízdního kola negativní, záchranáři ji s lehkým zraněním odvezli do Baťovy nemocnice.

Prosíme všechny svědky, kteří procházeli nebo projížděli v pátek 4. července kolem jedné hodiny odpolední kvítkovickou křižovatkou a všimli si nákladního vozidla s návěsem, eventuálně byli přítomni této dopravní nehodě, aby zavolali na linku 158 nebo přímo na dopravní inspektorát ve Zlíně na číslo 974 666 581.


9. července 2014, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem