Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Pátráme po vandalovi, který poškodil dvě BMW

ZLÍNSKO: Žádáme o pomoc také veřejnost.  

Zlínští policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po pachateli trestného činu poškození cizí věci. V noci z neděle 14. února na pondělí 15. února poškodil neznámý vandal ve Zlíně Malenovicích dvě zaparkovaná luxusní vozidla, bílé BMW X6 a černé BMW 525. Majitelům způsobil celkovou škodu ve výši minimálně 55 tisíc korun.

Čtyřicetiletého a čtyřiatřicetiletého majitele čekal po ránu šok. Jedno vozidlo bylo znečištěno fasádní barvou, na druhém byly na obou stranách vyryty rýhy. Oba muži se shodli, že když v neděli v podvečer zaparkovali vozidla před domem, žádné poškození na nich nebylo. Také neví o nikom, kdo by jim chtěl vozidla úmyslně poškodit. Jedno z nich bylo zaparkováno na ulici Mlýnská, druhé na ulici Tyršova, obě ve Zlíně Malenovicích. Oba případy spolu velmi pravděpodobně souvisí a má je zřejmě na svědomí stejný pachatel. V případě jeho vypátrání a uznání viny mu hrozí pobyt za mřížemi až na jeden rok.

Žádáme proto všechny obyvatele ulic Mlýnská a Tyršova v Malenovicích, ale i ostatní svědky, kteří tudy procházeli nebo projížděli v noci z neděle 14. února na pondělí 15. února a všimli si čehokoli, co by nám mohlo pomoci s ustanovením pachatele trestného činu, aby zavolali na linku 158 nebo se dostavili na Obvodní oddělení PČR ve Zlíně, tř. T. Bati 44.

BMW X5 - 2.jpg

BMW X5.jpg

BMW 525.jpg

24. února 2016, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem