Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Pátráme po totožnosti neznámých osob

OLOMOUCKO - Informace přijmeme na lince 158. 

Policisté obvodního oddělení Šternberk se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti neznámých osob, a to v souvislosti s prověřováním případu krádeže zboží v jednom ze supermarketů ve Šternberku.  

Krádež se stala 7. července 2019 krátce před jednadvacátou hodinou. Tři muži a jedna žena dosud nezjištěné totožnosti měli v jednom ze šternberských supermarketů společným jednáním odcizit drogistické zboží za celkem 36 000 korun. Případ prověřujeme pro podezření ze spáchání přečinu krádež, spáchaného formou spolupachatelství.

Policistům se podařilo zajistit kamerové záznamy.   

Popis osob:

  • žena ve věku mezi 20-25let, tmavých delších vlasů, svázaných do culíku, vysoká kolem 165 cm. Pohybovala se s dítětem ve věku mezi 2-3lety. Na sobě měla černé triko s krátkým rukávem (spodní lem trika byl růžový), šedé legíny, šedé letní boty a nesla kostkovaný batoh
  • muž ve věku kolem 20let, silnější postavy, s nakrátko střiženými tmavými vlasy. Na sobě měl modré kraťasy (nebo ustřižené rifle), černou mikinu (nebo triko) s dlouhým rukávem a červeným potiskem na zádech a hrudníku a bílým nápisem HARD, bílé sportovní boty a nesl černou tašku přes rameno
  • druhý z mužů byl rovněž ve věku kolem 20let, silnější postavy, nakrátko ostříhaných tmavých vlasů, ze stran vyholených. Na sobě měl světle modré rifle, bílé triko, riflovou mikinu s šedými rukávy a kapucí a na nohou bílé sportovní boty. Přes rameno nesl černý batoh
  • třetí z mužů byl rovněž ve věku kolem 20let, silné postavy, krátce střižených vlasů. Na sobě měl dlouhé tmavé kalhoty, černé triko s rukávem (na hrudi vyobrazená tygří hlava) a přes rameno nesl světlou tašku.

    Pokud by někdo z občanů osoby na videozáznamu poznal, nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění jejich totožnosti, ať prosím, kontaktuje policisty obvodního oddělení Šternberk buď osobně, nebo telefonicky na adrese Oblouková 4, 785 01 Šternberk, na tel. 974 768 741, email: ol.oo.sternberk.stsl@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.

    por. Mgr. Irena Urbánková

  • 22. srpna 2019

Aktualizace:

Na základě uveřejněné výzvy a sdílením na sociálních sítích jsme získali od občanů řadu informací a poznatků, které vedly ke ztotožnění osob. Jedná se o tři mladistvé muže a dospělou ženu z Olomoucka.

Tímto děkujeme médiím za spolupráci při uveřejnění výzvy, veřejnosti za sdílení na sociálních sítích a za poskytnutí informací. Této spolupráce si velmi vážíme.

por. Mgr. Irena Urbánková

26. srpna 2019

vytisknout  e-mailem