Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátráme po totožnosti neznámého svědka – řidiče

PRAHA VENKOV-JIH - Kriminalisté z územního odboru prověřují další okolnosti loňské dopravní nehody se zraněním, ke které došlo v sobotu 30. prosince 2017 v 15:25 hodin na silnici III. třídy č. 10172 u obce Doubek na okrese Praha – východ. 

V důsledku střetu protijedoucích osobních vozidel došlo ke zranění jejich účastníků. Následně k místu nehody přijelo vozidlo zelené barvy s počátečními znaky registrační značky 7S, kdy se mělo jednat pravděpodobně o vozidlo VW Transporter, nebo VW Caravelle, či VW Multivan, jehož řidič měl pomáhat zraněným osobám.
Pro řádné prošetření a k objasnění všech okolností dopravní nehody  potřebují kriminalisté znát totožnost neznámého řidiče, aby podal orgánům činných v trestním řízení svoji svědeckou výpověď.  
Z uvedených důvodů se touto cestou obracíme na širokou veřejnost se žádostí o pomoc a hledáme případné svědky, kteří by nám mohli poskytnout jakékoliv informace k neznámému řidiči, či zmiňovanému vozidlu zelené barvy. Svědci se mohou přihlásit na telefonním čísle 974 882 411 nebo prostřednictvím bezplatné linky 158 tísňového volání Policie České republiky.


por. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí P ČR
5. listopadu 2018

Odkazy do noveho okna

Dopravní nehoda Doubek 2017 - vozidlo

Dopravní nehoda Doubek 2017 - vozidlo 

Detailní náhled

Dopravní nehoda Doubek 2017

Dopravní nehoda Doubek 2017 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem