Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátráme po totožnosti neznámého muže

Policisté z obvodního oddělení v Mníšku pod Brdy pátrají po pachateli vloupání do dvou motorových vozidel, ke kterým došlo 30. srpna letošního roku v obci Trnová na okrese Praha – západ. 

     V průběhu vyšetřování tohoto případu se zjistilo, že z peněžních účtů za pomoci odcizených platebních karet byly uskutečněny neoprávněné výběry finanční hotovosti ze tří bankomatů umístěných v Praze 4 a v Praze 5. Nepoctivec se tak obohatil o 60.000,- Kč.
 
neznámý muž u bankomatuneznámý muž u bankomatu
     Při jedné z těchto neoprávněných transakcí byl zachycen bezpečnostním kamerovým zařízením mladý muž ve věku 25 – 30 let, střední 175 – 185 cm vysoké postavy, krátkých tmavých vlasů. Byl oblečen do bílého trička s krátkými rukávy, se zapínáním u krku na tři knoflíčky, modrých džínových kalhot, na nohou měl sportovní obuv. Na záznamu se maskoval slunečními brýlemi se světlými obroučkami a kapesníkem, který držel v levé ruce a zakrýval si jím spodní část obličeje. Při chůzi kulhal, napadal na pravou nohu.
      Veškeré poznatky k hledanému můžete zavolat na telefon: 974 882 720 nebo na bezplatnou linku Policie ČR 158, případně je osobně sdělit policistům v Mníšku pod Brdy.

vytisknout  e-mailem