Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátráme po totožnosti mladého muže

PRAHA VENKOV-JIH – V souvislosti s případem krádeže jízdního kola, ke kterému došlo počátkem letošního června, pátrají policisté z obvodního oddělení Jílové u Prahy po totožnosti neznámého muže. 

V obci Dolní Břežany neznámý pachatel ve středu 7. června krátce v dopoledních hodinách odcizil na prostranství volně přístupného parkoviště v ulici Za Radnicí ze stojanu lankovým zámkem zajištěné jízdní kolo.
K popisu odcizeného kola se podařilo policistům zjistit, že se jednalo o pánské horské kolo značky Apache Epicon, výrobního čísla AZ7208145, v barevném provedení kombinace bílé a červené barvy v hodnotě dvaceti tisíc korun. Policisté uvedený případ kvalifikovali jako přečin krádež, za který pachateli v případě jeho dopadení a následném odsouzení hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.
Dále v rámci provedeného šetření zajistili kamerové záznamy, kdy po jejich vyhodnocení zjistili, že v inkriminované době se v místě odcizení kola pohyboval muž ve věku 20 až 30 let, krátkých černých vlasů, světlé barvy pleti, štíhlé 170 až 180 cm vysoké postavy. Mladý muž byl oblečen do černé mikiny s kapucí, košile nebo trička kostkované světlé barvy, černých krátkých kalhot s červenými spodními okraji nohavic, černých ponožek. Na hlavě měl nasazenou černou basebalovou čepici s bílým nápisem a na nohou černé boty.
Policisté předpokládají, že by neznámého muže, pohybujícího se v blízkosti kola, podle částečného popisu a zachyceného na kamerovém záznamu mohl někdo z občanů poznat. Proto se na ně touto formou obracejí se žádostí o pomoc, aby jim pomohli zjistit jeho totožnost, neboť jeho výpověď může policistům objasnit důležité okolnosti celého případu.
Jakékoliv informace k tomuto případu jim mohou případní svědci sdělit osobně přímo na služebně obvodního oddělení v Jílovém u Prahy, nebo je mohou zavolat na telefon: 602 306 919, případně prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky.


por. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí
P ČR Praha venkov-JIH
16. června 2017

Odkazy do noveho okna

kolo Apache Epicon

kolo Apache Epicon 

Detailní náhled

krádež kola Dolní Břežany 1

krádež kola Dolní Břežany 1 

Detailní náhled

krádež kola Dolní Břežany 2

krádež kola Dolní Břežany 2 

Detailní náhled

krádež kola Dolní Břežany 3

krádež kola Dolní Břežany 3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem