Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

AKTUALIZACE - Stále pátráme po svědcích nehody

NÁCHODSKO - Střet cyklistky s dodávkou. 

AKTUALIZACE - Žádáme o přihlášení další svědky dopravní nehody, zejména osádku vozidla, které v době nehody stálo za dodávkou. Řidič z tohoto vozidla pomáhal poskytovat předlékařskou první pomoc, nezanechal však na místě kontaktní údaje. Dosud přihlášeným svědkům děkujeme. Informace volejte na linku 158 nebo přímo dopravní policii na telefon 974 534 254.
kpt. Mgr. Eva Prachařová
29. 10 2020 v 11:30

Ve čtvrtek 22.10. v 16 hodin došlo v Červeném Kostelci v ulici Za Občinou k dopravní nehodě, při které cyklistka po střetu s dodávkou upadla na zem a těžce se zranila. Téměř 70letá žena jela na elektrokole k ulici Náchodská a zleva objížděla dodávku značky Peugeot Boxer, kterou řídila 41letá žena. U obou žen policisté vyloučili požití alkoholu. K žádné škodě na autě ani na kole nedošlo.
Kvůli objasnění nehody žádáme svědky, kteří by mohli poskytnout informaci vedoucí ke zjištění příčiny nehody. V tu dobu, kdy se nehoda udála, mělo stát za dodávkou nějaké vozidlo s řidičem a další vozidlo mělo přijíždět. Informaci předejte náchodské dopravní policii prostřednictvím linky 158. 

por. Iva Kormošová
27.10.2020, 14.00

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem