Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pátráme po svědcích dopravní nehody

KARLOVARSKO – Volejte na linku 158. 

Policisté z karlovarského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v úterý 16. května letošního roku kolem půl druhé hodiny odpolední na kruhovém objezdu mezi ulicemi Rosnická a Hraniční, mezi obcemi Čankov, Karlovy Vary a Sedlec. Na kruhovém objezdu zřejmě nedal přednost řidič nákladního automobilu značky Fiat projíždějícímu motocyklu značky Maxon, přičemž došlo ke střetu skútru s nákladním automobilem. 

Řidič skútru při dopravní nehodě utrpěl zranění, se kterými byl Zdravotnickou záchrannou službou převezen do nemocnice. Policisté u řidičů po dopravní nehodě provedli orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která vyšla u obou s negativním výsledkem. 

Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158 či přímo policistům z dopravního inspektorátu na telefonní číslo 974 366 408.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení. 

nprap. Jan Bílek
18.5.2023

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem