Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pátráme po svědcích dopravní nehody

SOKOLOVSKO – Volejte na linku 158. 

Policisté ze sokolovského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v úterý 9. května letošního roku krátce před dvacátou hodinou na dálnici D6. K té mělo dojít tak, že osmatřicetiletý řidič motocyklu značky Yamaha jel po dálnici ve směru od Lokte do Sokolova v zúženém úseku. V místě, kde se pozemní komunikace opět rozšiřuje, začal předjíždět nákladní soupravu, kdy zřejmě nepřizpůsobil rychlost a uvedl motocykl do smyku. Následně upadl na silnici a betonový odvodňovací kanál. 

Řidič utrpěl těžká zranění, se kterými byl letecky transportován do nemocnice. Vzhledem ke zranění řidiče nebylo možné na místě provést orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, a proto byl nařízen odběr krve v nemocnici.  

Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení. 

nprap. Jan Bílek
15.5.2023

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem