Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pátráme po svědcích dopravní nehody

SOKOLOVSKO – Řidič srazil chodkyni a z místa ujel. 

Sokolovští dopravní policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo dne 20. prosince 2021 krátce před půl šestou hodinou ranní v Novém Sedle na kruhovém objezdu silnice II. třídy číslo 209 se silnicí III. třídy číslo 20911 mezi nezjištěným osobním vozidlem červené barvy a šedesátiletou chodkyní.

K dopravní nehodě mělo dojít tak, že nezjištěný řidič osobního vozidla vyjížděl z kruhového objezdu směrem do centra Nového Sedla, kdy ohrozil chodkyni, která přecházela silnici II. třídy číslo 209 ve směru od Vintířova k železnici. Následkem toho došlo k nárazu nezjištěného vozidla do chodkyně, která byla vlivem nárazu odražena na středový vyvýšený betonový ostrůvek.

Při dopravní nehodě utrpěla chodkyně těžké zranění, se kterým byla převezena Zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice.

Nezjištěný řidič z místa dopravní nehody ujel, aniž by splnil povinnost účastníka po dopravní nehodě.

Dopravní policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v uvedenou dobu místem procházeli či projížděli, aby jakékoliv poznatky k této nehodě volali na bezplatnou telefonní linku 158.  

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

Šetřením policisté zjistili, že na místě dopravní nehody měl zastavit řidič osobního vozidla značky Škoda Felicia tmavé barvy. I jeho žádají policisté, aby se jim ozval, mohl by totiž svými informacemi přispět k objasnění této události.

mjr. Bc. Kateřina Pešková
23. 12. 2021

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem