Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pátráme po svědcích dopravní nehody

KARLOVARSKO – Volejte na linku 158. 

Policisté z karlovarského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v úterý 28. března letošního roku kolem 08:50 hodin, na silnici I/6, konkrétně na průtahu Karlovými Vary na úrovní obchodního domu Tesco.

Ve směru z Karlových Varů na Sokolov došlo ke střetu nákladního automobilu značky Volkswagen s osobním vozidlem taktéž značky Volkswagen. Po střetu došlo k poškození obou vozidel a levého silničního svodidla.

Při dopravní nehodě naštěstí nedošlo k žádnému zranění. Oba řidiči se po nehodě podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která u obou vyšla s negativním výsledkem.

Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158 či přímo dopravním policistům na číslo 974 366 408.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

mjr. Jakub Kopřiva
31. 3. 2023

Odkazy do noveho okna

Místo DN

Místo DN 

Detailní náhled

Místo DN

Místo DN 

Detailní náhled

Místo DN

Místo DN 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem