Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pátráme po svědcích dopravní nehody

KARLOVARSKO – K té došlo v Ostrově. 

Policisté z karlovarského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v úterý 27. prosince letošního roku kolem 11. hodiny v Ostrově, konkrétně na křižovatce ulic Tylova a Hlavní třída.

Dosud řidič neznámé totožnosti se měl se svým osobním automobilem střetnout s levou částí vozidla značky BMW, které řídila šestapadesátiletá řidička jedoucí po ulici Hlavní třída ve směru od ulice Borecká směrem k ulici Jáchymovská. Po střetu oba řidiči zastavili, ovšem řidič neznámé totožnosti následně z místa odjel, aniž by splnil svou zákonnou povinnost.

Při dopravní nehodě naštěstí nedošlo k žádnému zranění.

Šestapadesátiletá řidička se po dopravní nehodě podrobila orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem.

Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158 či přímo policistům z dopravního inspektorátu na telefonní číslo 974 366 408.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

mjr. Jakub Kopřiva
28. 12. 2022

Odkazy do noveho okna

Místo DN

Místo DN 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem