Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátráme po řidiči z Tehovce

PRAHA VENKOV-JIH – Dopravní policisté prověřují okolnosti dopravní nehody se zraněním, ke které došlo ve čtvrtek letošního 12. března krátce po šesté hodině ranní na silnici č. I/2 v obci Tehovec na okrese Praha – východ. 

Dosud neznámý řidič pravděpodobně stříbrnošedé Škody Octavia, jedoucí ve směru od Říčan na obec Mukařov, v místě vyznačeného přechodu pro chodce narazil levou přední částí vozidla do přecházejícího chodce. Po střetu se řidič chodce dotazoval, zda není zraněn. Po jeho ujištění, že není, oba účastníci nehody místo střetu opustili. Chodec po nějaké době z důvodu objevujících se zdravotních obtíží následně vyhledal lékařské ošetření.
Pro řádné prošetření a k objasnění všech okolností dopravní nehody potřebují policisté ze skupiny dopravních nehod znát totožnost neznámého řidiče, který byl účastníkem zmiňovaného střetu, aby jim k ní podal svoji výpověď.
Z uvedených důvodů se touto cestou obracíme na širokou veřejnost se žádostí o pomoc, aby se nám zmiňovaný řidič přihlásil. Rovněž hledáme případné svědky, kteří by nám mohli poskytnout jakékoliv informace k neznámému řidiči, zmiňovanému vozidlu, či průběhu dopravní nehody. Řidič i svědci se mohou přihlásit na telefonním čísle 735 785 505 nebo prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky.


por. Bc. Zdeněk Chalupa
komisař oddělení tisku a prevence
26. března 2020

vytisknout  e-mailem