Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátráme po řidiči, který ujel od dopravní nehody

BENEŠOVSKO – K vážné dopravní nehodě došlo u Olbramovic na silnici č. I/3. 

Aktualizace: Na základě zveřejnění informace v médiích se podezřelý řidič motorového vozidla přihlásil na policii. Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti a neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku.

Děkujeme za spolupráci všem médiím, která se případem dopravní nehody zabývala a informace zveřejnila.

por. Bc. Veronika Čermáková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
22. ledna 2021

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Benešovští policisté pátrají po řidiči, který v dnešních ranních hodinách, tedy v pátek 22. ledna 2021, v době mezi 6:00 - 6:30 hodin,  srazil muže, který opravoval defekt na vozidle. K dopravní nehodě došlo na silnici č. I/3 – 27 km u obce Olbramovice. Ve směru na Benešov, u krajnice, posádka osobního vozidla, která byla oblečena v reflexních bundách, odstraňovala poruchu na vozidle. Pro upozornění ostatních řidičů místo označili výstražným trojúhelníkem. Krátce na to výše uvedeným místem projíždělo ve směru na Benešov vozidlo, které srazilo jednoho z mužů. Muž při střetu utrpěl zranění, se kterými byl následně letecky transportován do jedné z pražských nemocnic. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Po dobu vyšetřování dopravní nehody byla komunikace obousměrně uzavřena.

Řidič (nebo řidička), který muže srazil, nezastavil a z místa dopravní nehody ujel. Svou jízdou pokračoval dále ve směru na Benešov. Dle prvotních informací by se mohlo jednat o  motorové vozidlo, výrobní značky Ford, v barvě modré metalízy. Policisté se případem intenzivně zabývají a zjišťují veškeré okolnosti vzniku dopravní nehody.  Zároveň se obracíme na svědky, kteří viděli, jak k dopravní nehodě došlo, případně disponují kamerovými záznamy, kde by byla nehoda zachycena. Jakékoliv informace, které by mohly přispět k objasnění dopravní nehody, přijmou kriminalisté na telefonním čísle: 606 691 232. Využít můžete také bezplatnou linku tísňového volání 158.

por. Bc. Veronika Čermáková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
22. ledna 2021
 

Odkazy do noveho okna

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem