Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátráme po pohřešovaných osobách

NYMBURSKO – Policisté žádají veřejnost o spolupráci. 

Nymburští kriminalisté „pátrači“ se obracejí na občany s žádostí o spolupráci a pomoc při pátrání po pohřešovaných osobách:

1) http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=130804180108

Devětačtyřicetiletý muž odešel z domova 26. června 2018 bez udání důvodu. Z místa bydliště odjel osobním vozidlem, které se našlo odstavené mezi obcemi Prodašice a Tuchom. Jeho odchody jsou opakované.

2)http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=15060807180108

Pětačtyřicetiletý muž žije v chráněném bydlení v Nymburce. Jedna se o osobu s psychickým onemocněním, která užívá léky. Není ohrožen na životě a není sobě a ani svému okolí nebezpečný.

3) http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=15340807180108

Jednasedmdesátiletý muž trpí stařeckou demencí a ze svého místa bydliště Záhornice odešel 6. srpna 2018 v ranních hodinách. Jeho odchody z domova jsou opakované. Pohřešovaný může být zmatený a dezorientovaný.

Policisté po pohřešovaných osobách vyhlásili celostátní pátrání. Veškeré dostupné informace i s jejich popisem byly předány policejním hlídkám a městským strážníkům.

Žádáme občany, kteří mají jakékoli informace o tom, kde by se pohřešované osoby mohly nacházet, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158 nebo na číslo nymburských pátračů 974 878 500.

Pokud se Vám pohřešovaná osoba v odkazu neobjeví, není již  pohřešovaníní aktuální.

Kriminalisté děkují veřejnosti za spolupráci a důrazně opakovaně upozorňují, pokud budete kohokoli pohřešovat, sdělte tuto skutečnost policistům co nejdříve, prvních 24 hodin je klíčových a životně důležitých!!!

por. Mgr. Vendulka Marečková
tisková mluvčí
P ČR Kutná Hora
8. srpna 2018

vytisknout  e-mailem