Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátráme po pohřešovaném - AKTUALIZACE

Pátráme po muži, kterého již několik dní pohřešuje syn. V důsledku neužívání předepsaných léků by mohl být nebezpečný sobě i svému okolí. 

Kriminalisté hledají pětašedesátiletého muže, kterého naposledy viděl jeho syn v místě trvalého bydliště v sobotu 4. dubna, když se údajně chystal na cestu za dcerou do Velkých Popovic. Do cílového místa však nedorazil, a tak syn z obavy o život a zdraví svého otce celou událost nahlásil na policejní služebně. Dle zjištění má hledaný zdravotní problémy a měl by pravidelně užívat předepsané léky. To však nečiní a v důsledku své nemoci tak bývá slovně i fyzicky agresivní a vytváří konfliktní situace v místech, kde se zrovna zdržuje. Může být proto nebezpečný sobě i okolí.

Popis osoby: hubená, přibližně 180 cm vysoká postava, zelené oči, šedivé vlasy a neúplný chrup. Muž nosí dioptrické brýle. Na obličeji by měl mít bílou roušku s modrými proužky.

Pokud jste muže viděli nebo víte, kde by se mohl zdržovat, kontaktujte prosím linku 158. Na místě vyčkejte do příjezdu policistů, hledaného sami nezadržujte.

por. Mgr. Jan Rybanský - 15. duben 2020

Aktualizace - Muž byl vypátrán a je v pořádku. Děkujeme všem za pomoc při pátrání.

por. Mgr. Violeta Siřišťová - 5.5.2020

vytisknout  e-mailem