Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátráme po podezřelých z dvou loupeží

Kriminalisté čtvrtého policejního obvodu pátrají po dvou podezřelých z dvou loupeží. 

První případ se stal v pondělí 15. října patnáct minut před třiadvacátou hodinou v ulici Počernická na Praze 10. Dvojice maskovaných mužů vstoupila do prodejny potravin a pod pohrůžkou nože donutila prodavačku vydat hotovost v řádu desetitisíců.
 
Druhá loupež se odehrála v sobotu 20. října krátce před pátou hodinou ráno v herně na ulici Hlavatého v Praze 4. Dvojice maskovaných mužů opět vstoupila do provozovny a pod pohrůžkou střelné zbraně vyžadovala vydání finanční hotovosti. V tomto případě však bez úspěchu, protože se obsluhující žena před násilníky zavřela do technické místnosti.
 
Kriminalisté, kteří případy vyšetřují, došli k závěru, že loupeží se dopustili v obou případech stejní pachatelé. K popisu pachatelů detektivové zjistili, že jeden je vysoký okolo 180 centimetrů, hubené postavy a mluví česky bez přízvuku. Oblečený byl v době loupeže do tmavě modré plátěné bundy, pod kterou měl světle modrou mikinu s kapucí. Druhý z mužů je také vysoký okolo 180 centimetrů a na sobě měl maskovanou bundu hnědozelené barvy.
 
V případě dopadení a odsouzení pachateli za trestný čin loupeže hrozí trest odnětí svobody až na deset let. Jestliže muže na videu poznáváte, kontaktujte prosím linku 158.
 
por. Bc. Jan Daněk 7. 11. 2012

 

Odkazy do noveho okna

Foto podzřelého

Foto podzřelého 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem