Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátráme po pachateli z vloupání do stánku

KLADENSKO – Zloděj odcizil několik kusů bonboniér a čokolád v hodnotě přes třináct tisíc korun. 

Kladenští policisté prošetřují případ vloupání do prodejního stánku v areálu kladenské nemocnice a po pachateli pátrají.

Dosud neznámý pachatel v časovém rozmezí od 8.15 hodin dne 20. října do 03.40 hodin dne 21. října 2019 se vloupal do prodejního stánku, který se nachází v objektu Oblastní nemocnice v Kladně. Pachatel po vniknutí do stánku následně odcizil pětatřicet kusů bonboniér různých druhů, čtyřiatřicet kusů čokolád, třicet kusů sáčků bonbónů, třiadvacet kusů kávy různých značek, čtyřiadvacet kusů sladkostí, dvacet balíčků žvýkaček, čtyřiadvacet kusů sušenek a třiaosmdesát poukázek stravenek.  Svým jednáním způsobil škodu, která byla vyčíslena na částku 13 067,-Kč.

Policisté v rámci vyšetřování tohoto případu zaznamenali na kamerovém záznamu osobu štíhlé postavy, oblečenou do světlé mikiny s kapucí, tmavých kalhot, tmavé kšiltovky a tmavých tenisek s bílým vzorem. Přes rameno malou tašku – ledvinku taktéž v tmavé barvě. Při chůzi napadá lehce na levou nohu.

Policisté vyzývají tohoto muže, aby se dostavil na nejbližší policejní služebnu a svými poznatky dopomohl při vyšetřování případu. Dále vyzývají i občany, kteří by poznali osobu na fotografii, aby podali informace na policejní služebnu nebo na linku 158.  Poskytnutá svědectví od pohybujícího se muže v areálu nebo ostatních občanů mohou být důležitá při dopadení pachatele.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
18. listopadu 2019

Odkazy do noveho okna

Pátráme po osobě

Pátráme po osobě 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem