Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Pátráme po pachateli loupeže na čerpací stanici ve Zlíně

ZLÍNSKO: Hrozí mu až deset let za mřížemi.  

V sobotu 5. prosince před čtvrtou hodinou ranní oznámila na tísňovou linku policie devětatřicetiletá žena ze Zlína vloupání do benzinové čerpací stanice ve Zlíně, na třídě Tomáše Bati.

Žena pracuje jako obsluha čerpací stanice. Před čtvrtou hodinou ranní přišel do prodejny muž v kapuci, který ji oslovil. Chtěl po ní všechny peníze z pokladny. Vyhrožoval zastřelením jí a jejímu kolegovi, pokud jeho požadavek nesplní do pěti sekund, které hlasitě odpočítával. Zbraň v ruce neměl. Žena vytáhla z pokladny všechny bankovky v hodnotě bezmála deset tisíc korun a předala je muži za pultem. Muž si peníze vzal a z prodejny odešel. Žena ihned zavolala na linku 158.

Prosíme veřejnost o pomoc při pátrání po pachateli. Jedná se o muže ve věku mezi 40 až 50 lety, robustní postavy vysoké asi 185 cm. Na sobě měl černou bundu s kapucí, bílé tričko a tmavé tepláky, na nohou měl bílé tenisky, mluvil česky, bez přízvuku. Přijel stříbrnou Škodou Fabia o půl čtvrté ráno, v autě seděl sám. Pokud si někdo všiml muže nebo auta, v němž přijel a mohl by nám pomoci s jeho ustanovením, žádáme, ať se ozve na tísňovou linku 158.

 

 

17. prosince 2015, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem