Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pátráme po osmiletém chlapci

KARLOVARSKÝ KRAJ - AKTUALIZACE - Pohřešovaný chlapec byl vypátrán. 

Policisté pátrají po osmiletém chlapci z Mariánských Lázní, který je asi130 cm vysoké hubené postavy, má modré oči a krátké špinavé blond vlasy.

Další informace k pohřešované osobě naleznete zde (v případě, že je odkaz již neaktivní, byla pohřešovaná osoba nalezena)

Pohřešovaný chlapec měl dne 17. ledna 2020 kolem čtvrté hodiny odpolední odejít od své babičky v Mariánských Lázních ke svému dědovi, který ho má v současné době na základě Usnesení Okresního soudu v Chebu v péči, kam však již nedorazil. Na sobě měl mít modré elastické džíny, šedobílou pletenou čepici, černou zimní bundu s nezjištěným nápisem a s kapucí, šedo – černé kotníkové boty na suchý zip, bledě modrou mikinu s nezjištěným nápisem a černé triko s krátkým rukávem.

Jakékoliv poznatky k pohřešovanému chlapci volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Eva Valtová
18. 1. 2020

AKTUALIZACE:

Pohřešovaný osmiletý chlapec byl v pořádku vypátrán. Děkujeme všem za pomoc, velice si vážíme spolupráce občanů i medií při pátrání. Události celého případu šetříme.

nprap. Eva Valtová
18. 1. 2020

AKTUALIZACE:

V souvislosti s pohřešováním dítěte byly zahájeny úkony trestního řízení ve věci Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a zatím nespecifikovaný trestný čin uvedený v hlavě čtvrté -  trestné činy proti rodině a dětem. V souvislosti s těmito trestnými činy byly se souhlasem státního zástupce zadrženy dvě osoby a v současné době se provádí úkony trestního řízení. Další informace vzhledem k probíhajícím úkonům trestního řízení nemůžeme poskytnout.

nprap. Eva Valtová
18. 1. 2020

AKTUALIZACE:
Chebští kriminalisté z druhého oddělení obecné kriminality zahájili trestní stíhání 27leté ženy z Chebska, kterou obvinili ze spáchání přečinu Únos dítěte a osoby stižené duševní poruchou. Trestní stíhání probíhá na svobodě. Děkujeme veřejnosti a mediím za spolupráci při pátrání.

nprap. Eva Valtová
20. 1. 2020

vytisknout  e-mailem