Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátráme po odcizeném vozidle

PRAHA VENKOV-JIH – Jílovští policisté pátrají od minulého pondělí po černé Škodě Octavii. 

Krátce po sedmé hodině ranní policisté ze služebny v Jílovém u Prahy přijali oznámení od třiadvacetiletého řidiče, že mu byla odcizena černá Škoda Octavia s pražskou registrační značkou.
Svůj vůz naposledy viděla v neděli 26. února v devatenáct hodin v Dolních Břežanech, když je zaparkoval v ulici K Písnici. Před odchodem si automobil řádně uzamkl a zajistil. V pondělí 27. února, patnáct minut po sedmé hodině ranní po příchodu k místu, kde svůj automobil zanechal, zjistil, že se na svém místě nenachází a pravděpodobně mu byl odcizen. Krádež vozidla následně nahlásil na Policii České republiky.
Policisté uvedený případ šetří jako trestný čin krádež, za který pachateli v případě jeho dopadení a následném odsouzení hrozí až pětiletý trest odnětí svobody. Rovněž se touto cestou obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc, aby se jim přihlásili případní svědci, kteří se v inkriminovanou dobu v této lokalitě pohybovali a mohli si povšimnout podezřelých okolností, například výskytu podezřelých či neznámých osob a vozidel. Poznatky k hledanému vozidlu, jakož i k tomuto případu jim mohou občané osobně sdělit přímo na služebně obvodního oddělení Jílové u Prahy nebo je mohou zavolat na telefon: 602 306 919, případně prostřednictvím bezplatné linky 158 tísňového volání Policie České republiky.


por. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí
P ČR Praha venkov-JIH
6. března 2017

Odkazy do noveho okna

Odcizená Š Octavia - čelní pohled

Odcizená Š Octavia - čelní pohled 

Detailní náhled

odcizená Š Octavia - boční pohled

odcizená Š Octavia - boční pohled 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem