Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Pátráme po nákladním kontejneru

LIBERECKO – Policisté pátrají po modrém nákladním kontejneru odcizeném v Kryštofově Údolí části Novina. Neviděli jste ho? 

Minulý týden v pátek policisté z Obvodního oddělení v Chrastavě zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádež, kterého se dopustil dosud neznámý pachatel v době od 27. do 29. května v Kryštofově Údolí v části Novina. Na parkovišti u jednoho z domů odcizil modrý nákladní kontejner s okem na hák o objemu 5 m3. Svým jednáním způsobil majiteli kontejneru škodu ve výši 35.000,- Kč. Policisté nyní celý případ šetří a po pachateli skutku i odcizeném kontejneru pátrají. V této souvislosti současně žádají veřejnost o pomoc. Pokud máte jakékoliv informace k výskytu odcizeného kontejneru případně i osoby dosud neznámého pachatele sdělte je policistům na kterékoliv služebně nebo telefonicky na bezplatnou linku 158. Kontaktovat můžete i policisty přímo na obvodních odděleních v Chrastavě tel. 974 473 600 a v Hrádku nad Nisou tel. 974 473 700.


Popis kontejneru:

Kovový kontejner modré barvy, obsah 5 m3, délka cca 3,5 m, šířka cca 180 cm, výška cca 70 cm, pod podlahou dodatečně navařeny výztuhy z profilů „U“ a „I“, na bocích tažného oka navařena dodatečně dvě oka na kotvení břemen, boky atypické z prolisovaného plechu (pozn. běžné boky jsou rovné z plného plechu), na zadních vratech na pravé straně je zavařen proražený otvor – na pravém křídle, pod modrou barvou je původní zelená barva, pod podlahou kontejneru je pravá nosná kolejnice prohnutá.


6. 6. 2023
nprap. Dagmar Sochorová
tisková mluvčí, KŘP Libereckého kraje

Odkazy do noveho okna

Kontejner foto 1

Kontejner foto 1 

Detailní náhled

Kontejner foto 2

Kontejner foto 2 

Detailní náhled

Kontejner foto 3

Kontejner foto 3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem