Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátráme po muži, poznáte ho?

Policisté pátrají po totožnosti muže, který použil cizí platební kartu k neoprávněnému výběru peněz z bankomatu. 

Policisté z místního oddělení Radotín v Praze 5 pátrají po totožnosti muže, který se pokusil z bankomatu na náměstí Osvoboditelů vybrat částku ve výši jednoho tisíce korun. Na tom by nebylo nic až tak zvláštního, kdyby k samotnému výběru nepoužil platební kartu, která mu nepatřila, neboť byla dva dny nazpět odcizena majitelce při nákupu. Bankomat mu tak kartu zadržel a peníze nevydal. Neznámý muž, jehož tvář při výběru zachytila bezpečnostní kamera, si tak vysloužil podezření ze spáchání trestného činu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Ačkoliv se tato událost odehrála již koncem listopadu loňského roku, podezřelého se do současnosti policistům nepodařilo vypátrat. Proto se touto cestou obracíme na širokou veřejnost s žádostí o pomoc a spolupráci. Jestliže muže na záběrech poznáváte nebo víte, kde by se v současné době mohl nacházet nebo pohybovat, kontaktujte prosím bezplatnou tísňovou linku 158.

Pokud se muže podaří vypátrat a prokáže se jeho vina, hrozí mu za výše uvedený trestný čin až dvouletý pobyt za mřížemi.

pprap. Mgr. Jan Rybanský – 3. 3. 2017

Odkazy do noveho okna

1 foto 1

1 foto 1 

Detailní náhled

2 foto 2

2 foto 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem