Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátráme po muži - aktualizace

Kriminalisté pátrají po muži, který beze slova odešel z domova a již několik dní o sobě nedal vědět. Není vyloučeno, že je v ohrožení života. 

Kriminalisté čtvrtého policejního obvodu pátrají od neděle 26. ledna po šestadvacetiletém muži, který odešel z domova a již několik dní o sobě nedal vědět. Pohřešovaného viděl naposled jeho otec o den dříve v devatenáct hodin v místě jejich společného zaměstnání, kam ho přišel vystřídat. Když se však ráno vrátil domů, syna tam už nenašel. Pohřešovaný trpí schizofrenií a musí pravidelně užívat léky. Ty však neužívá.  Batoh s jeho osobními věcmi i potřebnými léčivy byl nalezen před místním oddělením policie ve Stodůlkách.  

Popis osoby: střední, přibližně 170 cm vysoká postava, modré oči a krátké blond vlnité vlasy. Muž nosí dioptrické brýle.

Kriminalisté se touto cestou obracejí na širokou veřejnost s žádostí o spolupráci. Pokud jste muže viděli nebo máte informace, které by vedly k jeho vypátrání, neprodleně prosím kontaktujte linku tísňového volání 158.

por. Mgr. Jan Rybanský - 28. ledna 2020

Aktualizace: V uplynulých dnech se muž vrátil domů a je v pořádku. Děkujeme všem, kteří pátrací relaci věnovali pozornost.

por. Mgr. Jan Rybanský - 3. únor 2020

vytisknout  e-mailem