Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

AKTUALIZACE -Pátráme po muži a ženě

HRADECKO - Jsou podezřelí z krádeže. 

AKTUALIZACE: Na základě výzvy v médiích se na obvodní oddělení v Hořicích dostavil muž se ženou, kteří se na videozáznamu poznali. Jedná se o 22letou ženu a o rok staršího muže, oba z Hořic. V současné chvíli probíhají prověřovací úkony.

Děkujeme médiím za pomoc při pátrání.

por. Iva Kormošová
3.1.2018, 12.30

Od 29.9. řeší policisté z obvodního oddělení Hradec Králové 1 krádež peněženky. Poškozený 50letý muž z Hořic okolo 16. hodiny v hradeckém obchodním domě Atrium si sedl na masážní křeslo, které je umístěno v 1. patře v průchodu do obchodního domu Tesco. Do křesla vhodil drobné, které si vyndal z peněženky, a kterou si následně položil na klín a zakryl bundou. Po namasírování se oblékl a odešel směrem do Tesca. Po pár minutách zjistil, že mu peněženka chybí a okamžitě se vrátil zpět ke křeslu. Peněženku však již nenašel. Muž s peněženkou přišel o 15tisícovou hotovost, osobní doklady, platební kartu a různé vizitky. 
Z kamerového záznamu jsme zjistili, že po odchodu muže, přišel k masážnímu křeslu neznámý muž s ženou, kteří pravděpodobně peněženku našli a odnesli si ji.
Za trestný čin neoprávněné opatření platebního prostředku a zatajení věci, hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

Žádáme občany, kteří muže či ženu na fotografiích poznají, aby zavolali na linku 158, nebo se dostavili na jakoukoliv policejní služebnu.

por. Iva Kormošová
21.12.2017, 9.45

vytisknout  e-mailem