Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátráme po muži - aktualizace

Policisté pátrají po muži, který odešel ze svého bydliště před více než týdnem a doposud o sobě nedal vědět. Neviděli jste ho? 

Třiašedesátiletého muže viděl naposledy jeho syn 9. ledna kolem třinácté hodiny v Záběhlicích, kde má provozovnu, ve které je jednatelem. Od té doby se pohřešovaný rodině ani přátelům neozval a jeho mobilní telefon je nedostupný. Místo jeho současného pobytu ani pohybu není známo. Je však velmi pravděpodobné, že se pohybuje nejen v Praze, ale i na ostatních místech ČR, neboť v rámci profese často a rád cestoval po republice. K pohybu by mohl využívat osobní vůz Toyota Proace RZ: 6AZ2258 v modré barvě. 

Pohřešovaný má střední, přibližně 190 cm vysokou postavu, modré oči a krátké šedé vlasy střižené na ježka. Nosívá kostkovanou košili, modré kalhoty a hnědou koženou bundu.

Rodina se obává o jeho život i zdravý, neboť byl vždy spolehlivý. Pokud jste ho viděli nebo víte, kde by se mohl pohybovat. Kontaktujte linku 158.

por. Mgr. Jan Rybanský - 20. leden 2023 

Aktualizace: Muž byl policisty vypátrán dnes ráno na Plzeňsku v jednom z hotelů a je v pořádku. Děkujeme všem, kteří nám v pátrání pomáhali.

por. Mgr. Jan Rybanský - 17. únor 2023

vytisknout  e-mailem