Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Pátráme po dvou dívkách - AKTUALIZACE

BŘECLAVSKO: Nepodávají o sobě žádné informace a policii se vyhýbají.  

Děkujeme tímto všem, kteří se snažili pomoci a poskytli policistům informace o pohybu dívek. Včera navečer policisté pátrání odvolali. Děvčata byla nalezena a v pořádku se vrátila k rodinám. por. Haraštová, 4. června 2015

Břeclav - Policisté žádají veřejnost o pomoc při hledání dvou dívek, které spolu v neděli odešly z domova a nepodaly o sobě doposud žádnou zprávu. Fotografie pohřešovaných a základní údaje jsou uvedeny na internetových stránkách Policie ČR.

Šestnáctiletá Sára měla na sobě při odchodu rifle, černou koženou bundu, černou halenku s bílými tečkami a tenisky. Další info naleznete na:  http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=2240602150604
 
Patnáctiletá Barbora měla oblečené bílé tričko a rifle. Její údaje jsou popsány na: http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=2170602150604 (pokud jsou odkazy nefunkční, bylo již pátrání odvoláno).
 
Obě dívky se pravděpodobně pohybují spolu a mají u sebe malého černého psa (křížence). Snaží se vyhýbat policii a také rodině. V případě, že o nich můžete poskytnout aktuální informace, obraťte se prosím na tísňovou linku 158 nebo na nejbližší policejní stanici. Za pomoc předem děkujeme.
por. Haraštová, 3. června 2015

vytisknout  e-mailem