Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

AKTUALIZACE - Pátráme po dvou dívenkách. Pomůžete?

Dívky už byly pohřešovány několikrát, ale vždy se vrátily do druhého dne domů. Tentokrát je to ale trošku jinak. 

Sestry ve věku byly naposledy viděny v úterý odpoledne na autobusové zastávce u stanice metra Kobylisy. Odtud měly dojet domů, kam ale do této doby nedorazily. Kde mohou být, je zatím velkou neznámou.

Nutno zmínit, že to není poprvé, co dívky takto zmizely. Avšak ve všech předešlých situacích se nejpozději do druhého dne vrátily domů. Tentokrát ale ne.

Za zmínku také stojí fakt, že ve všech zmiňovaných předchozích případech po návratu domů odmítly dívky sdělit, kde po celou dobu byly a s kým. I proto se nemají kriminalisté pátrači v tuto chvíli takzvaně čeho chytit.

A proto z tohoto místa prosí o pomoc širokou veřejnost. Pokud byste měl kdokoliv informace o pohybu, či pobytu pohřešovaných dívek, předejte nám je prosím prostřednictvím linky tísňového volání 158.

por. Mgr. Tomáš Hulan 22. 9. 2016

AKTUALIZACE:
Krátce před 17. hodinou se na policejní služebnu v Praze 8 dostavil otec s oběma dcerami s tím, že dívky nalezl ve Vysočanech. Podle prvotních informací jsou děvčata v pořádku. Okolnostmi případu se nyní kromě policie budou zabývat i pracovníci věcně příslušného Oddělení sociálně právní ochrany dětí.

mjr. Mgr. Andrea Zoulová - 22. 9. 2016

vytisknout  e-mailem