Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátráme po dvojici nezletilců - aktualizace II

Pomozte kriminalistům vypátrat pohřešovanou dívku a chlapce.  

Pražští a středočeští kriminalisté od včerejšího dne pátrají po třináctileté dívce, která odešla z domova a doposud o sobě rodičům ani přátelům nepodala žádnou zprávu. Dívka odešla společně se svým o rok starším přítelem, po kterém kriminalisté taktéž pátrají. Dvojice by se společně mohla pohybovat v podstatě po celém území České republiky.

Popis třináctileté dívky: Pohřešovaná má 165 centimetrů vysokou hubenou postavu. Má oválný obličej, hnědé oči a hnědé vlasy. Nosí rovnátka, na kterých má nalepené gumičky černé barvy. V době odchodu z domova na sobě měla černou koženou bundu s kovovými cvoky na ramenou, fialové úzké kalhoty a šedé triko. Na nohou měla barevné tenisky.

Popis čtrnáctiletého chlapce: Pohřešovaný má 170 centimetrů vysokou hubenou postavu. Má hnědé oči a hnědé vlasy česané na patku. V době odchodu z domova měl na sobě černé džíny, hnědou delší bundu a černé triko s potiskem ve tvaru obdélníku. Na nohou měl šedé boty a na zádech černo – šedý batoh.

Kriminalisté zabývající se pátráním po osobách do současné doby provedli celou řadu úkonů a prověrek, které však nevedly k vypátrání pohřešovaných. Proto se obrací na veřejnost s prosbou o pomoc při spolupátrání. Jakékoli informace přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158.

por. Bc. Iveta Martínková – 1. 4. 2016

Aktualizace: V rámci pátrání po mladém páru, který je na útěku, jsme díky medializaci případu získali více než dvacet poznatků k místě jejich pobytu nebo pohybu. Žádná z těchto informací však nevedla k jejich vypátrání. Policisté ale na základě těchto informací zjistili, že se dívka s chlapcem ubytovávají po různých hotelech a penzionech. Z tohoto důvodu prosíme všechny zaměstnance ubytovacích zařízení, především však recepční, aby zbystřili a v případě, že se mladý pár u nich ubytuje, volali linku 158.

por. Bc. Jan Daněk – 7. 4. 2016

Aktualizace II: Tímto děkujeme všem, kteří věnovali pozornost pátrání po dvojici dětí, které utekly z domova. V úterý 12. dubna 2016 ve večerních hodinách byly děti nelezeny otcem chlapce v místě bydliště, když se vracely domů. Děti jsou v pořádku a zpět u svých rodičů.

por. Bc. Jan Daněk – 13. 4. 2016

vytisknout  e-mailem