Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Pátráme po dvaasedmdesátiletém seniorovi - aktualizace

ZLÍNSKÝ KRAJ: Pokud máte informace k pohřešovanému, volejte 158. 

Od včerejšího odpoledne pátrají policisté po pohřešovaném dvaasedmdesátiletém muži z Napajedel, kterého viděli naposledy příbuzní v neděli večer.

Policisté během včerejšího odpoledne až do večerních hodin po muži pátrali v okolí bydliště, v restauračních zařízeních, ve zdravotnických zařízeních, prošli parky, centrum města, přilehlé parky, cyklostezku a také břehy řeky Moravy. Ve spolupráci s hasiči pátrali na člunu i v řece Moravě. Pátrání po muži pokračuje i dnes od ranních hodin. 

Dnes v ranních hodinách byli vyrozuměni a požádání o spolupráci i starostové okolních obcí, kteří zveřejní informaci o pohřešovaném v místních rozhlasech, případně na sociálních sítích.

Senior je 175 cm vysoké štíhlé až hubené postavy. Na sobě měl oblečené světle modré kraťasy, modré tričko a na nohou obuté nazouváky.  Na předloktí má vytetované iniciály AB. Mobilní telefon u sebe nemá.  

Kdo by muže někde spatřil nebo měl informace k jeho pohybu, ať zavolá na linku 158 nebo zajde na kteroukoli policejní služebnu. Děkujeme.

Další informace k pohřešovanému naleznete zde: https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=215307011915052.  

2. července 2019, mjr. Mgr. Lenka Javorková

Aktualizace

Dnes navečer jsme nalezli pohřešovaného muže mrvtvého v řece Moravě.

2. července 2019, mjr. Mgr. Lenka Javorková

vytisknout  e-mailem