Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátráme po důležitých svědcích

Pomůžete nám, prosím, s pátráním po důležitých svědcích, kteří byli přítomni napadení řidičky autobusu? Klíčovou svědkyni je pro nás hlavně žena, která se napadené řidičky zastala a nastříkala podezřelému do obličeje pepřový sprej. 

Kriminalisté prvního oddělení třetího policejního obvodu se zabývají případem výtržnictví, který se stal ve středu 16. června krátce před půl desátou večer v autobuse linky č. 224 na zastávce městské hromadné dopravy Breitcetlova v Praze 9. Podezřelý čtyřiatřicetiletý muž neměl po dobu jízdy v autobuse nasazenou ochranu dýchacích cest, na což byl upozorněn řidičkou autobusu. Na to muž reagoval, že řidičku chytil za vlasy a snažil se ji vytáhnout z kabiny řidiče. V jeho jednání mu zabránil sedmatřicetiletý cestující a dosud neznámá žena, která podezřelému nastříkala do obličeje pepřový sprej. Pro vyřešení tohoto případu je právě ona pro kriminalisty klíčovou svědkyní a proto ji prosíme, aby se neprodleně ozvala na linku 158, nebo navštívila nejbližší policejní služebnu. Zároveň žádáme i ostatní svědky tohoto případu, aby se nám ozvali. Děkujeme.

Čtyřiatřicetiletý útočník je v současné chvíli podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což mu v případě odsouzení hrozí až tříletý pobyt za mřížemi. Muž byl totiž v posledních třech letech za obdobnou trestnou činnost již potrestán.

por. Mgr. Violeta Siřišťová – 11.10.2021

Aktualizace - Děkujeme všem za pomoc při pátrání a za zveřejnění. Klíčová svědkyně se nám přihlásila.

por. Mgr. Violeta Siřišťová - 20.10.2021

Odkazy do noveho okna

zastávka

zastávka 

Detailní náhled

zastávka

zastávka 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem