Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátráme po důležitém svědkovi vážné dopravní nehody

Pomůžete nám prosím s pátráním po důležitém svědkovi, který pořídil s největší pravděpodobností fotografii vozidla. To ujelo ve středu od vážné dopravní nehody, při které bylo zraněné dítě. Dále pátráme po řidičích, kteří projížděli daným místem ve středu 19. dubna v čase od 13:48 - 14:00 hodin a měli ve voze zapnutou palubní kameru, která by mohla zaznamenat dopravní nehodu, ať se ozvou na linku 158. Děkujeme. 

Pražští kriminalisté se od středy zabývají vážnou dopravní nehodou, která se stala dvanáct minut před druhou hodinou odpoledne v ulici Ke Kříži v pražské Uhřínevsi. Na přechodu pro chodce došlo ke střetu nezletilé dívky a vozidla značky Fabia stříbrné barvy, které z místa nehody ujelo. Dívka po střetu utrpěla vážná zranění, která si vyžádala převoz a hospitalizaci v nemocnici. Policisté vozidlo již vypátrali a ve věci kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví a neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku, za což hrozí v případě odsouzení až pětiletý pobyt za mřížemi.

Policisté šetřením zajistili kamerové záznamy, na kterých je vidět důležitý svědek (muž v oranžové bundě), který na parkovišti nedaleko od dopravní nehody pořizuje s největší pravděpodobností záběry předmětného vozidla, ve kterém v danou chvíli seděla osoba. V souvislosti s tímto případem pátráme po tomto svědkovi, pokud ho poznáváte nebo se na záběrech poznává on sám, ozvěte se prosím na linku 158, nebo navštivte nejbližší policejní služebnu.

Dále prosíme řidiče, kteří projížděli daným místem ve středu 19. dubna v čase od 13:48 - 14:00 hodin a měli ve voze zapnutou palubní kameru, která by mohla zaznamenat dopravní nehodu, ať se ozvou na linku 158. Děkujeme.

por. Mgr. Violeta Siřišťová - 21. 4. 2023

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem